Paarden en pony’s

 

Paarden en pony’s

De Baistemaart kan natuurlijk niet zonder een paarden- en ponymarkt. De verkoop van de dieren met handje-klap zorgt nog voor het echte marktgevoel in Winsum op de maandag in de herfstvakantie. Ook dit jaar zullen er weer paarden en pony’s in allerlei maten en kleuren te zien en te koop zijn aan de Hoofdstraat Obergum. Vorig jaar waren het er zo’n 60 stuks en is zeker de helft van eigenaar gewisseld.

De eerste handelaren hebben zich inmiddels al weer aangemeld en iedereen die zijn paard of pony wil verkopen is van harte welkom.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding!

Wij bieden u een aanvoerpremie van:
€ 5,- voor shetlanders
€ 7,50 voor grotere ponys
€ 10,- voor paarden
Met een maximum van € 100,- per deelnemer
De Marktmeester beslist over uitbetaling
Een natje en droogje zijn aanwezig.
Vervoer dient u zelf te regelen en is voor eigen rekening

De markt wordt gehouden aan de Hoofdstraat Obergum te Winsum waar u vanaf ± 7 uur ’s morgens kunt aanvoeren. De markt is open vanaf 8 uur ’s morgens en de paarden mogen om 14.00 uur weer afgevoerd worden. Stro, hooi en water zijn aanwezig.

Er is parkeergelegenheid vlak bij de markt en er is een dierenarts aanwezig ten tijde van aanvoer en gedurende de markt op afroep.

Om de organisatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen, stellen wij het op prijs dat u zich aanmeldt en even aangeeft met hoeveel dieren u ongeveer denkt te komen. Uw deelname wordt zeer op prijs gesteld.

U kunt zich aanmelden bij:

Harmannus Blok
06 – 53270366

Met vriendelijke groet,
Organisatie Winsumer Baistemaart