Warenmarkt

Warenmarkt

Zoals u gewend bent, kan ook dit jaar weer een mooie ronde worden gemaakt op de Warenmarkt via de  Regnerus Praediniusstraat, Kloosterstraat, Wigbold Ripperdastraat, Geert Reindersstraat en een deel van Hoofdstraat Obergum.

Een aantal maatschappelijke organisaties en Winsumer ondernemers zijn uiteraard ook weer van de partij. Er staat er zo’n 450 meter aan kramen voor u klaar. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om even gezellig te zitten en bij te praten met een hapje en een drankje op de daarvoor beschikbare terrassen. Houd rekening met elkaar en houdt afstand waar nodig. Blijf niet te lang hangen als het druk is en geef een mede bezoeker van ons festijn ook de gelegenheid om op het terras plaats te nemen.

De warenmarkt van de Winsumer Baistemaart wordt gehouden op maandag 18 oktober 2021, in de herfstvakantie. De warenmarkt wordt gehouden van 09.30 uur tot ca. 16.00 uur.

Aanmelding warenmarkt
De organisatie van de warenmarkt is in handen van: Organisatiebureau Oost-Groningen
T:            050-7920021
E:            info@oost-groningen.net
W:          www.oost-groningen.net

Aanmelding voor de warenmarkt kan tot 1 oktober 2021.
Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van datum, rekening houdend met het al aangemelde aanbod.

We hopen u te begroeten op maandag 17 oktober!

 

NB
Het is van groot belang dat er geen auto’s, motoren, etc. langs het marktgebied geparkeerd staan. Wij vragen dan ook de bewoners aan het marktgebied om zo vriendelijk te zijn aan dit verzoek te voldoen. De Gemeente heeft de organisatie vergunning verleend om de straten vanaf 09:00 uur af te sluiten. De straten worden om 16:00 uur weer vrijgegeven.